aug
03
2013

És itt a vége..

8 nap múlva ilyenkor már Magyarországon leszünk. o.O Túl vagyunk rajta. Nem volt könnyű, sőőt, olykor nagyon nehéz és megerőltető volt számomra. Most már bevallhatom azt is hogy gyakran sírtam, és párszor felmerült bennem hogy: bezzeg ha otthon maradtam volna akkor most pihenhetnék..
De így, hogy tudom hogy teljesítetttem amit akartam, így mostmár csak mosolygok az egészen.
Tapasztalat szerzés miatt jöttem, és az országot közelebbről megismerni. Ezek megtörténtek. Elmondhatom magamról hogy végülis Olaszországba laktam 14 hétig, életembe itt tanultam elöször olaszt, és itt is dolgoztam elöször, ami nagy szakmai fejlődést adott.
Tény, hogy nem volt fenékig tejfel, de én nem is vártam hogy az lesz. Erre a tábor tökéletesen felkészített. Mindannyian megerősödtünk, és változtunk is valamilyen szinten, de mindenképpen bölcsebbek lettünk. Ha 100 évig élek sem fogom elfelejteni soha ezt a nyarat. 🙂 Mellesleg később biztos lesz hasznom abból amit itt tanultam.
Igaz, hogy nagyon sokszor akartam itt hagyni mindent, de biztos vagyok abban hogy vissza fogom én még sírni nagyon sokszor az itt eltöltött napokat.
Ezenkívül el szeretném mondani, hogy nagyon hálás vagyok az Artemisszió dolgozóinak, minden fajta segítségért, és támogatásért, és a felkészítésért is. Nagyon jó embereket ismerhettem meg általatok, és a jelenlegi párkapcsolatomat is ennek köszönhetem végülis.! 🙂
Köszönöm a lehetőséget, egyeltalán nem bántam meg hogy  kijöttem.

túl vagyok rajta, több lettem, mint aki akkor voltam mielött kijöttem. Ezek mindenképpen értékes dolgok.! Grazie mille. Ciao 🙂

Szerző: anettkiss; Kategória: Egyéb |

Nincs hozzászólás »

RSS feed a bejegyzés hozzászólásaihoz. TrackBack URL

Szóljon hozzá most!