jún
26
2013

~Érzések.

Sziasztok! Anett vagyok. 😀 Ugyebár most hagytuk el a felét, innentől már csak meló lesz végig. Fura h ez még csak a fele. Többnek tűnt, de viszont tudom hogy ez már hamar el fog menni.

Nem bántam meg hogy kijöttem, de érzem hogy régen nem láttam az otthoniakat, és már nagyon hiányoznak. Ezt mindannyiunkon észreveszem. Valahogy mostanában mindenki ingerültebb kicsit, és gyakoriak a sírások is.! De jobb kisírni szerintem. Amennyire lehet próbáljuk támogatni egymást, és nem feladni. Tudjuk hogy nemes célért megy a dolog, mellesleg jól érezzük magunkat együtt! Mondjuk engem speciel nagyon lefáraszt a munka. Az a baj hogy abba a kevés szabadidőmbe, egyszerűen semmire sincs erőm, még a partra se tudok lemenni, mert annyira fáradt vagyok, hogy hazajövök, megcsinálom az itthoni teendőket, és lepihenek. Szabadnapom sincs túl sok.. :/ Hetente csak egy teljes napot, és ez így még nehezebb.. 🙁 De elvileg Elena majd intézkedik az érdekembe hogy ez megváltozzon.

A munkatársaim körében szerencsére sok nagyon jó embert ismertem meg. Nagyon kedvesek, és viccesek is, és elég jól megértjük egymást. Igaz a főnököm nagyon hangulat ember, de nála is igyekszek a legjobbat nyújtani, de megmondom őszintén, néha nagyon nehéz vele..:(

Nemtudom mit írhatnék még, azt hiszem mára ennyi fért bele. Hamarosan jelentkezem. Ciao. :))

Szerző: anettkiss; Kategória: Egyéb |

Nincs hozzászólás »

RSS feed a bejegyzés hozzászólásaihoz. TrackBack URL

Szóljon hozzá most!