jún
13
2013

A munkahelyem és az állapotom :)

Hát sziasztok. Ezt a blogot a nem akarom elkezdeni írni címszóval kezdem el írni de muszáj. Azt kérték blogot kell írni hát írni kell.

Hát nem is tudom mivel kezdjem. Eltelt már igen csak egy hónap és a nyelvtanulás is a lazsálással együtt. Jól teltek a tanulások a kirándulások amit láttatok is és hallottatok is. A múlthét hétfő kedd az még tanulás volt nekünk mert nem mindenkinek találtak helyet gyorsan. És a tesztet sem írtuk meg így arra is kedden került sor. Hétfőn voltam az interjún Mauroval. Akkora fazon az az ember, hogy körülbelül el se tudom mondani. Oltogat szó szerint sírok rajta. És rájöttem csipáz engem. Én is őt. Elmentünk hát a Diával a meghallgatására ahol a főnöke nem nagyon ért rá így elmentünk az én munkahelyemre. Gyerekek azaz érzés azaz illat. Elmondhatatlan komolyan. Mikor megláttam a műhelyet hálát adtam Istennek hogy ilyen jó helyet találtak nekem. Elmondtam a kis betanult szövegemet. Bemutatkoztam elmondtam ki vagyok honnan jöttem mit akarok amit megtanultam. Felvettek minden okés volt. A főnök egy igen jó fej fazon. Nem tudom mennyi idős de nem fiatal. Majd Szerdán az első munkanapomon a 7:00- ás busszal kellett mennem, hogy biztos odaérjek. Odaértem. Az első napom eszméletlen jól telt. Mauro is meglátogatott a legelső napon és megnézte hogy dolgozok. Majd közölte h nem jó a cipőm és mennyünk el vegyünk egyet. Elmentünk megvettük figyeljetek 30 azaz Harminc euro-ért. A felét én a másik felét a GEA fizette. Visszamentem dolgozni dolgoztam jött a kajaszünet és a patakhoz lementem enni. Gondolkodtam. Majd mikor vége lett a munkaidőmnek elmentem öltözni és elindultam elköszönni a főnöktől és aláírni a “jelenléti ívet” xD. Mikor kezet fogtunk figyeljetek oda nyújtott 50 azaz Ötven euro-t és mondta hogy Scarpa. A cimőm. Kifizette a cipőmet. Ilyen nincs elindulok kifele nézegetem az 50 euro-somat majd megáll mellettem egy MTO Alfa Romeo. Andrea volt az és mutogatta szálljak be.Hazavitt kocsival.  Nagyon összehaverkodtam vele azóta . Kajaszünetben elvisz magával a tó partra. Napozunk kajálunk dumálunk. Próbálom megérteni. Szerencse hogy tudunk angolul is beszélni. 🙂 Szóval hát a munkahelyem az valami eszméletlen jó. Köszönök mindent.

 

És hát ha már itt vagyok akkor az állapotomról is írok kicsit. Én igazából jobbra számítottam. Mind a kint léttel mind a saját lelkemmel kapcsolatosan. Én mindig is ilyen kis sírós voltam. Azt hittem könnyebb lesz az otthon meleg illatát vagy éppen a barátnőm illata nélkül vagy a csókja nélkül élni 3 hónapig. Hát ez nehezebb mint gondoltam. Próbálom jól érezni magam néha megy legtöbbször magamba fordulok. Köszönhető Ádámnak is 🙁 . De hát átvészelem valahogy és meg kell tanulnom nélkülözni.

 

Összefoglalva jól érzem magam és köszönöm a lehetőséget. Nagyon nagy lehetőség ez mindannyiunk számára én úgy vélem.

Ha már versenyzünk hát ha harc hát legyen harc. De lehet hogy a harcot megnyeritek de a …. nem tudom azt a szót 🙁 de küzdelmet soha… meegvan a háborút. Szóval a háborút én nyerem 🙂 azzal, hogy felteszek egy videót a munkahelyemről.

Ez a videó a házunkról a lakásunkról az életünkről hogy hol is élünk. ha még nem láttátok volna. A hangom nagyon szar ne azt hallgassátok xDDDDD

http://www.youtube.com/watch?v=q8lNbht13b0

A munkahelyemről a videó. Amiben igen sok hiba van mert a második nap csináltam és egy két dolgot nem tudtam és nem mutattam meg de remélem tetszeni fog.

http://www.youtube.com/watch?v=Uike-XHuDxQ

 

 

 

Szerző: Paradicsom; Kategória: Egyéb |

Nincs hozzászólás »

RSS feed a bejegyzés hozzászólásaihoz. TrackBack URL

Szóljon hozzá most!